Cases

Cases

We werken jarenlang samen met onze klanten om een toekomstgericht bedrijf op te bouwen waar ze de digitale mogelijkheden van hun website optimaal kunnen benutten.

Met een geheel eigen aanpak en state-of-the-art technologie die alleen de beste resultaten garandeert, is ons bedrijf erin geslaagd precies dát te bieden wat ze van ons vroegen. We delen graag onze beste cases.

Filteren op tag:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
0
items
Alles
Productie
Horeca

Website Rokkakkei

Wij hadden de eer om de saleskant van de website van Rokkakkei te ontwikkelen, een uniek zeshoekig messenblok uit het Westland.

Alles
Horeca

The Lemon Spirit Website

The Lemon Spirit Website is gemaakt in October CMS en bevat de laatste updates van onze nieuwste componenten.

Alles

Website Kuyvenhoven.nl

Kuyvenhoven.nl is de website van dé elektrotechnisch specialist in het Westland. Deze website biedt een overzicht van de diensten en producten die zij aanbieden, zoals onderhoud, reparatie en installatie van elektrische systemen voor zowel particulieren als bedrijven.

Alles
Fotografie

Website Leef Foto & Film

De website van Leef is ingericht om het beeldmateriaal voor zich te laten spreken. Subtiele lijnen delen de website op en zorgen voor overzicht, maar laten ruimte over voor een duidelijke indeling en goede spatiëring tussen verschillende elementen.

Alles

Corporate Website GranEnergia

GranEnergia vroeg ons om een duurzame website te ontwerpen en ontwikkelen. De uitstraling moest strak, modern en informatief zijn. Hoewel voornamelijk Braziliaans georiënteerd, beschikt de organisatie ook over zeer vaardige exports op Nederlandse bodem die precies weten wat ze willen.

Alles
Design

Webshop Wet Paint Boutique

Wet Paint Boutique is een mooie, strakke en moderne webshop geworden, waarbij de nadruk ligt op branding. We hebben de webshop gemaakt met het doel de interactiesnelheid van website bezoekers te verhogen. De initiële laadtijden zijn wellicht iets hoger, maar on-site zijn de klanten gelukkig goed tevreden te houden. De website bevat elementen die de branding ondersteunen en maken het een complete ervaring.

Alles
Horeca

Website Eeterij de Beleving

Eeterij de Beleving vroeg of we de verouderde site een modern jasje wilde geven. Rootsteps maakte een ontwerp wat het interieur van Eeterij de Beleving sterk nabootst: Iers, touwen, boten, vis en glas-in-lood. Alle aspecten brengen je dichter bij de Beleving!

Alles
Gezondheid

Website Puur Balance

Puur Balance wilde maar al te graag overstappen van WordPress naar een nieuw CMS. De website had veel vertragende factoren, veel verschillende plugins en een verouderde methode om afbeeldingen te laden. De website wordt nu veel sneller geladen en is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. De overstap van WordPress koste in totaal 1,5 week tijd.

Alles
Gezondheid

Website BSR Grant Cronje

BSR Grant Cronje in Den Haag zat vast met de WordPress omgeving. Development verliep niet zoals gewenst en omdat het eenvoudig is om over te schakelen naar October hebben we besloten om simpelweg een compleet nieuw thema te ontwerpen en bouwen op October.

Alles
Horeca

Website New Bad Habits

New Bad Habits heeft een mooi Ierse traditie in stand te houden. Daarom hebben we ervoor gekozen om met het webdesign bepaalde Ierse elementen terug te laten komen. Mooie dames in Ierse outfits. Verschillende Ierse en natuurlijk ook andere biersoorten staan op het menu en daar hoort natuurlijk ook onze menukaart component bij.

Co-productie in samenwerking met Corigen.

Alles
Gezondheid

Website BSR Westland

BSR Westland wilde het oude thema van de WordPress website behouden en dit in October CMS opnieuw gebruiken. Het thema is daarom zo goed als nieuw opgebouwd in October en daarna is alle overbodige code er letterlijk en figuurlijk vanaf gevallen.

Alles

Website Zekerheid VVE Beheer

Zekerheid VVE Beheer beschikt over een representatieve website met een eenvoudige en snelle manier om contact op te nemen door gebruik te maken van een extra balk met contactgegevens. De website wordt vooral ook gebruikt om in te loggen op het klantenportaal.

Alles
Horeca

Website Restaurant Hudson

Restaurant Hudson was één van de eerste opdrachtgevers die over ging op October. Het design is gebaseerd op moderne New York fashion. Hints van een underground substijl en lichtrode gloed voor vermaak en entertainment. Restaurant Hudson is sinds de overstap op October met 2830% gegroeid.

Alles
Horeca

Website Hudson Beach

De website van Hudson Beach is ontworpen met de focus op simpliciteit en gebruiksgemak. Het moet voelen alsof je al op het strand zit: rust. Daarnaast moest het ook gezellig zijn en daar komen de foto's mooi tot leven. Ruimte voor een goede eerste indruk en een persoonlijke boodschap.