Wie we zijn

Over Rootsteps

Rootsteps is een digitaal webbureau met de specialisatie in het ontwikkelen van topsites. Wij leveren wekelijks nieuwe hoogwaardige websites die niet alleen mooi, duurzaam en solide zijn, maar ook bewezen omzet vergroten (en bijdragen aan een vergroot denkbeeldig imago bij de eigenaar van de betreffende websites). Lees hieronder over onze filosofie.

Steven Maas, eigenaar van Rootsteps

”Met Rootsteps als partner weet je gewoon dat je website rockT 🤘”

- Steven Maas, Eigenaar

Rootsteps filosofie

Onze Missie

"Je website precies zo maken dat niet alleen jij hem mooi vindt, maar je klanten ook."

Als full-service webbureau geloven we dat het succes van onze klanten ons succes nog succesvoller maakt. 👀 Daarom zetten we ons beste beentje voor om relevante kansen voor onze klanten nog voordat iemand het weet te identificeren en implementeren als je het aandurft.

Samen met onze klanten benutten we alles om ons heen om voorop te lopen in code-efficiency en zijn we niet vies van de nieuwste technieken.

Onze rol in de wereld

"Wij zijn niet op weg: we zijn al klimaatneutraal! 👊"

Onze klanten zijn slimme ondernemers en geven om de wereld waarin we leven. Wij ook. Enorm veel.

Met iedere website planten wij een aantal bomen om te compenseren voor de broeikasgassen die vrijkomen bij het gebruik van onze servers.

De websites die we maken zijn daarom energiezuinig, efficiënt, zonder verspilling en dat bovendien zelfs zonder extra synoniemen te noemen die niet nodig zijn om een punt te maken.

Onze waarden

"Persoonlijk. Initiatief. Passie"

Bij Rootsteps draait alles om betrokkenheid en initiatief. We geloven in persoonlijk contact met onze klanten, omdat we begrijpen dat elke klant uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Onze passie voor technologie en design drijft ons om innovatieve en duurzame oplossingen te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook anticiperen op de uitdagingen van morgen. We zetten ons in om met elke website die we bouwen niet alleen functionele schoonheid te leveren, maar ook een positieve impact op de wereld te maken.

4,9 / 5,0
Klantwaardering
~100+
Websites
~ 1,7 s
Gemiddelde laadtijd
9
Partners