Wij hadden de eer om de saleskant van de website van Rokkakkei te ontwikkelen, een uniek zeshoekig messenblok uit het Westland.
Datum van oplevering:
1/1/2023
Locatie:
Den Haag
Budget:
Branche:
Productie

Over de klant

Introductie

Wij hadden de eer om de saleskant van de website van Rokkakkei te ontwikkelen, een uniek zeshoekig messenblok uit het Westland.

Over het project

De uitdaging van dit project was om de unieke vorm van het messenblok in de website te integreren, zonder dat dit ten koste zou gaan van de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van de modernste technologieën, om de vorm van de website aan te passen aan de vorm van het messenblok.

Transities

Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van geavanceerde transities en triggers om de gebruiker mee te nemen in het ontwerp van het messenblok. De website is ook volledig responsive, zodat deze op elk apparaat soepel wordt weergegeven.

Het resultaat is een prachtige en gebruiksvriendelijke website die de unieke eigenschappen van het Rokkakkei messenblok op een indrukwekkende manier weergeeft. We zijn erg trots op de bijdrage aan dit project.

Website kenmerken

Een overzicht van producten
Portfolio met opgeleverde projecten
Verkoop van producten via de website (E-commerce)
Design op maat
Animaties & Interacties
3D-modelviewer