Hovenier van der Heijden

Datum van oplevering:
7/6/2022
Locatie:
Budget:
This is some text inside of a div block.
Branche:
Hoveniers

Over de klant

Introductie

Hovenier van der Heijden is een hovenier gevestigd in Den Hoorn, Nederland. Het bedrijf heeft met 50+medewerkers en een platinum reputatie in het Westland, een website behoefte voor optimale informatie-verstrekking over hun diensten, branches (doelgroepen) en team.‍

Over het project

Van der Heijden is een hoveniersbedrijf in Nederland. We wilden een nieuwe en dynamische website ontwikkelen die hun diensten, waaronder: Tuinonderhoud, Tuinaanleg , Tuinonderhoud.

Hovenier van der Heijden schreeuwde eigenlijk om hulp, omdat de oude website met de dag minder gebruikt werd. Het was dus nodig dat we snel een gemakkelijk te navigeren website ontwikkelden. De website moet gemakkelijk klanten acquireren en het aanvragen van offertes moest eenvoudig worden. Ze wilden ook dat de site een lange levensduur zou hebben - ze wilden iets dat de tand des tijds zou doorstaan en niet om de paar jaar zou moeten worden bijgewerkt.

Branches van de hovenier

Het doel was tevens om een website te creëren dat zowel hun bestaande als potentiële klanten zou aanspreken. Hovenier van der Heijden wilde dat de site hun professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening zou weerspiegelen, maar ook hun kennis in de hoveniersbranche zou laten zien. Er zijn om die redenen verschillende pagina's gemaakt voor iedere doelgroep - de bestaande klant, potentiële nieuwe klanten en opdrachtgevers. Zakelijk, maar ook particulier.

Website kenmerken

No items found.