Broeders Wassenaar

Datum van oplevering:
13/4/2023
Locatie:
Wassenaar
Budget:
This is some text inside of a div block.
Branche:
Horeca
Broeders Wassenaar

Over de klant

Broeders Wassenaar is een populaire lunchroom gelegen in Wassenaar, Nederland. Sinds de oprichting in 1999 heeft Broeders een reputatie opgebouwd als de gezelligste plek in de stad om te genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. De lunchroom is ontworpen om de sfeer van een echt huis na te bootsen, waardoor gasten zich direct op hun gemak voelen.

Introductie

De overzichtelijke website van Broeders Wassenaar is speciaal ontworpen om jou een naadloze online ervaring te bieden. Met een unieke stijl die perfect past bij de warme sfeer van de lunchroom, nemen we je mee op een visuele reis door het menu en de services.

Over het project

Broeders Wassenaar - Een Unieke Website voor Horeca

Bij het ontwerpen van de website hebben we ook rekening gehouden met de behoeften van de gasten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de navigatie eenvoudig en intuïtief is, zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Of het nu gaat om het bekijken van het menu, het reserveren van een tafel of het ontdekken van speciale aanbiedingen, alles is binnen handbereik.

Bovendien hebben we een handige koppeling met Formitable geïntegreerd, waardoor het nog gemakkelijker wordt om online een tafel te reserveren. Met slechts een paar klikken kun je jouw gewenste datum, tijd en aantal gasten selecteren en je reservering plaatsen. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje in de gezellige lunchroom.

De website is volledig op maat ontworpen om de essentie van Broeders Wassenaar te weerspiegelen. Met levendige foto's van de heerlijke gerechten, een warm kleurenpalet en een vleugje huiselijke gezelligheid, laten we je alvast proeven van de unieke sfeer die je bij Broeders zult ervaren.

Dus, of je nu een lokale inwoner bent of Wassenaar bezoekt, bezoek de nieuwe website en laat je inspireren door de mogelijkheden die Broeders te bieden heeft.

Website kenmerken

Template design
Animaties & Interacties
Een overzicht van producten
Kalender met events
Multi Social Media Channels
Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Acquisitie van klanten via de website