2/10/18

Website Restaurant Hudson

Website Restaurant Hudson

Restaurant Hudson was één van de eerste opdrachtgevers die over ging op October. Het design is gebaseerd op moderne New York fashion. Hints van een underground substijl en lichtrode gloed voor vermaak en entertainment. Restaurant Hudson is sinds de overstap op October met 2830% gegroeid.

Over het project

Onlangs hebben wij met veel plezier en toewijding een professionele website ontwikkeld voor restauranthudson.nl. Dit project was een geweldige kans voor ons om onze vaardigheden in webdesign en ontwikkeling te laten zien, en we zijn trots op het eindresultaat.

Onze klant, restauranthudson.nl, wilde een website die zijn restaurant zou presenteren als een modern en elegant etablissement, en dat is precies wat we hebben geleverd. De website heeft een frisse uitstraling, met prachtige afbeeldingen van het restaurant en de gerechten die worden geserveerd. We hebben ook een gebruiksvriendelijk menu toegevoegd, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen bladeren door de verschillende gerechten en informatie over de wijnkaart en de evenementenkalender kunnen vinden.

Maar we hebben niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de website. We hebben ook gezorgd voor een soepele werking achter de schermen. De website is snel en efficiënt, en gebruikers kunnen gemakkelijk reserveren via de integratie van een online reserveeringssysteem. We hebben ook zorg gedragen voor een goede zoekmachineoptimalisatie, zodat de website goed gevonden wordt door zoekmachines en potentiële klanten.

We zijn blij dat we aan dit project hebben mogen werken en we hopen dat de website bijdraagt aan het succes van restauranthudson.nl. Als u op zoek bent naar een professionele website voor uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een website die perfect aansluit bij uw wensen en doelen.