Building Retail 🏗️

Datum van oplevering:
1/11/2022
Locatie:
Budget:
This is some text inside of a div block.
Branche:
Bouw

Over de klant

Introductie

Rootsteps heeft een professionele high-end website ontwikkeld voor Building Retail, een bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, afbouw, transformaties en beheer voor diverse zakelijke relaties. De nieuwe website is dit jaar opgeleverd en is nu beschikbaar voor het publiek op buildingretail.nl.

Over het project

De website van Building Retail is ontworpen met een duidelijke en overzichtelijke structuur, zodat bezoekers snel en eenvoudig informatie kunnen vinden over de diensten die het bedrijf aanbiedt. Het ontwerp is modern en strak, en de website is volledig responsive, waardoor het goed wordt weergegeven op alle apparaten, van desktop tot mobiel.

De website is ontwikkeld met de nieuwste technologieën en bevat uitgebreide portfolio's en cases van eerder uitgevoerde projecten, zodat bezoekers een goed beeld kunnen krijgen van de kwaliteit van de diensten van Building Retail. Het bedrijf heeft ook een contactformulier op de website geplaatst, zodat bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen voor meer informatie of een offerte.

Leuk weetje: de menubalk van Building Retail en overigens ook andere elementen verspreid over de website, bevatten exact dezelfde hoeken als de hoeken die in het logo terugkomen.
Met de oplevering van deze high-end website is Building Retail nu beter uitgerust om haar diensten te presenteren en te verkopen aan haar doelgroep. De website biedt bezoekers een gebruiksvriendelijke en informatieve online ervaring, en weerspiegelt de professionele en innovatieve aanpak van het bedrijf.

Website kenmerken

No items found.