Aspar Tuinaanleg B.V.

Op zoek naar een professionele hovenier voor uw tuinaanleg en tuinontwerp? Ontdek hoe Rootsteps een prachtige website heeft gecreëerd voor Aspar Tuinaanleg B.V. Laat uw tuin stralen met luxe en elegantie. Lees meer over ons expertise in deze casus.
Datum van oplevering:
23/5/2023
Locatie:
Budget:
Branche:
Hoveniers
Aspar Tuinaanleg B.V.

Over de klant

Rootsteps heeft het voorrecht gehad om samen te werken met Aspar Tuinaanleg B.V., een toonaangevend bedrijf dat al sinds 1988 betoverende tuinontwerpen creëert, creatieve tuinen aanlegt en het onderhoud verzorgt voor zowel grote en iets kleinere tuinen. Onder leiding van Siem Kruithof heeft Aspar Tuinaanleg B.V. zich ontwikkeld tot een team van 20+ gepassioneerde hoveniers.

Introductie

Onze overzichtelijke en gestructureerde website weerspiegelt hun expertise en biedt een betoverende kijk op hun schitterende tuinprojecten. Laat u inspireren door de harmonie van groen en ontdek de unieke creaties van Aspar Tuinaanleg B.V.

Over het project

Doel:

Het doel van de website is om Aspar Tuinaanleg B.V. een professionele online aanwezigheid te bieden en potentiële klanten te informeren over de diensten en expertise van het bedrijf. De website moet de luxe, elegantie en gestructureerde aanpak van Aspar Tuinaanleg weerspiegelen, en een overzichtelijke en aantrekkelijke gebruikerservaring bieden.

Doelgroep:

De doelgroep van Aspar Tuinaanleg B.V. bestaat uit zowel particuliere klanten als bedrijven die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud. De klanten variëren in grootte van kleine tuinen tot grotere projecten.

Concept:

Voor de website van Aspar Tuinaanleg B.V. hebben we gekozen voor een concept dat de luxe en elegantie van het bedrijf benadrukt. Het ontwerp zal strak en overzichtelijk zijn, met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. De kleurenpaletten zullen natuurlijke en aardse tinten bevatten om de verbinding met de natuur te benadrukken. Het concept zal ook wellness-elementen bevatten om de focus op ontspanning en harmonie in de tuinen te benadrukken.

Functionaliteiten:

  1. Homepagina: Een aantrekkelijke introductiepagina met een overzicht van de diensten van Aspar Tuinaanleg B.V. en hoogtepunten van voltooide projecten. Het moet de bezoekers direct aanspreken en hen aanzetten tot verdere verkenning van de website.
  2. Portfolio: Een sectie met een uitgebreide galerij van tuinontwerpen en projecten die Aspar Tuinaanleg B.V. heeft voltooid. Elk project wordt gepresenteerd met afbeeldingen en een beschrijving van het ontwerp, de materialen en de gebruikte planten. Dit helpt potentiële klanten om het vakmanschap en de stijl van Aspar Tuinaanleg B.V. beter te begrijpen.
  3. Diensten: Een overzichtelijke pagina waarop de verschillende diensten van Aspar Tuinaanleg B.V. worden beschreven, zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Elk onderdeel bevat gedetailleerde informatie en eventuele extra opties waar klanten uit kunnen kiezen.
  4. Contact: Een contactpagina met een formulier waarmee bezoekers rechtstreeks contact kunnen opnemen met Aspar Tuinaanleg B.V. Daarnaast worden ook de contactgegevens van het bedrijf vermeld, inclusief het adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Resultaat:

Met de nieuwe website van Aspar Tuinaanleg B.V. wordt een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid gecreëerd. De website weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf, met een luxe en elegante uitstraling. De overzichtelijke en gestructureerde navigatie maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om informatie te vinden en contact op te nemen. De website fungeert als een effectief marketinginstrument dat de

Website kenmerken

Acquisitie van klanten via de website
Animaties & Interacties
Design op maat
Een overzicht van diensten
Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Portfolio met opgeleverde projecten