Caravan studio šŸ§³

Datum van oplevering:
19/5/2023
Locatie:
Wateringen
Budget:
This is some text inside of a div block.
Branche:
Bouw
Caravan Studio

Over de klant

Caravan Studio is een start-up en een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in caravanverhuur en het omtoveren van oude caravans tot adembenemende pareltjes. Met een passie voor het creƫren van de mooiste caravans, brengt Caravan Studio leven in vergeten caravans door ze te pimpen tot unieke en stijlvolle reisaccommodaties. De creatieve aanpak en het oog voor detail zorgen ervoor dat elke caravan een persoonlijkheid en charme (terug) krijgt die reizigers inspireert. Bij Caravan Studio draait het allemaal om plezier in de natuur, iets wat je terug ziet in al hun producten.

Introductie

We hadden het genoegen met Denise (eigenaar) een beeldige website te maken. Ons team ontwikkelde de creatieve layout van de website en droeg bij aan het inrichten voor vindbaarheid en interactiviteit. Kleine details zijn aangebracht om de caravans van Caravan studio meer tot leven te laten komen. Uniek!

Over het project

Doel

Het creƫren van een dynamische, interactieve en gezellige website voor Caravan Studio om de unieke caravans van het bedrijf te presenteren en potentiƫle klanten aan te trekken.

Doelgroep

Avontuurlijke reizigers, vakantiegangers, kampeerliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een unieke caravanervaring.

Concept

De website van Caravan Studio is ontworpen om de warmte, het avontuur en de gezelligheid van het reizen met gepimpte caravans tot leven te brengen. Het kleurenschema omvat warme tinten en aardse kleuren om een gastvrije sfeer te creƫren. Het ontwerp maakt gebruik van dynamische elementen, vloeiende animaties en interactieve functies om de bezoekers te betrekken en hen te laten zien hoe Caravan Studio van oude caravans nieuwe avonturen maakt.

Functionaliteiten

  1. Startpagina: Een indrukwekkende en levendige startpagina met een pakkende tekst, aantrekkelijke afbeelding van gepimpte caravan en organisch moderne navigatie aan de onderkant.
  2. Caravans: Een overzicht van de caravanverhuur en gepimpte caravans, waarbij elke optie wordt geĆÆllustreerd met boeiende foto's en een korte beschrijving van de unieke kenmerken en voordelen.
  3. Galerij: GeĆÆntegreerde galerij, met een visueel aantrekkelijke inhoud waar bezoekers kunnen bladeren door foto's van de prachtige gepimpte caravans, uitbreiding mogelijk met voor-en-na-module zodat mensen de caravans voor en na de transformatie kunnen bekijken.
  4. Reserveringen: Een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem waarmee bezoekers gemakkelijk een caravan kunnen selecteren, beschikbaarheid kunnen controleren en direct een reservering kunnen maken.
  5. Blog: Een blogsectie met inspirerende verhalen, reistips en avontuurlijke ervaringen, waardoor bezoekers geĆÆnspireerd worden om hun eigen reizen te plannen en de wereld te verkennen.
  6. Contact: Een contactpagina met alle benodigde informatie, zoals contactgegevens, een contactformulier en een kaart om de fysieke locatie van Caravan Studio weer te geven.

Resultaat

De website van Caravan Studio weerspiegelt de waarden en identiteit van het bedrijf en trekt de aandacht van potentiƫle klanten door de combinatie van dynamiek, interactie, animatie, warmte, avontuur en gezelligheid. Het nodigt bezoekers uit om de wereld van Caravan Studio te ontdekken en hun eigen avontuurlijke reis met een gepimpte caravan te ervaren.

Website kenmerken

Acquisitie van klanten via de website
Blog met categorie en tag-functionaliteit
Animaties & Interacties
Design op maat
Een overzicht van producten
Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Kalender met events
Multi Social Media Channels
Nieuwssectie met nieuwslijst en nieuwspagina
Refenties en klantbeoordelingen
Offerteaanvraag-systeem met mailafhandeling