Corporate Website GranEnergia

GranEnergia vroeg ons om een duurzame website te ontwerpen en ontwikkelen. De uitstraling moest strak, modern en informatief zijn. Hoewel voornamelijk Braziliaans georiënteerd, beschikt de organisatie ook over zeer vaardige exports op Nederlandse bodem die precies weten wat ze willen.
Datum van oplevering:
29/4/2021
Locatie:
Rio de Janeiro
Rotterdam
Sāo Paulo
Budget:
Branche:
Corporate

Over de klant

Introductie

GranEnergia vroeg ons om een duurzame website te ontwerpen en ontwikkelen. De uitstraling moest strak, modern en informatief zijn. Hoewel voornamelijk Braziliaans georiënteerd, beschikt de organisatie ook over zeer vaardige exports op Nederlandse bodem die precies weten wat ze willen.

Over het project

De homepage van GranEnergia

Doel:

Het doel van het project was om een professionele en overzichtelijke website te ontwikkelen voor GranEnergia Group, een toonaangevend offshore-energiebedrijf met het hoofdkantoor in Rio de Janeiro, Brazilië. De website moest het imago van het bedrijf versterken, belangrijke informatie verstrekken aan potentiële klanten en investeerders, en de mogelijkheid bieden om contact op te nemen met het bedrijf.

Doelgroep:

De doelgroep van de website bestond uit potentiële klanten, investeerders en andere belanghebbenden in de offshore-industrie. Het richtte zich met name op professionals en bedrijven die geïnteresseerd zijn in de diensten en expertise van GranEnergia Group.

Concept:

Het concept voor de website van GranEnergia Group was gebaseerd op de kernwoorden corporate, big-corp, offshore, sustainability, overzichtelijk, gestructureerd, snel, efficiënt en op maat gemaakt. De website moest een professionele uitstraling hebben die het imago van het bedrijf weerspiegelde, terwijl het ook gemakkelijk te navigeren en informatief was. Duurzaamheid stond centraal in het concept, aangezien GranEnergia Group bekend stond om zijn inzet voor milieuvriendelijke offshore-operaties.

Functionaliteiten:

  1. Startpagina: Een overzichtelijke startpagina met een duidelijke introductie van GranEnergia Group, inclusief de belangrijkste informatie over het bedrijf en de diensten die het biedt.
  2. Bedrijfsprofiel: Een sectie met gedetailleerde informatie over de geschiedenis, visie, missie en waarden van GranEnergia Group. Deze sectie belichtte ook de duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf.
  3. Diensten: Een overzicht van de verschillende diensten die GranEnergia Group aanbiedt, inclusief offshore-energieoplossingen, veiligheids- en onderhoudsdiensten, en expertise op het gebied van dynamische positionering.
  4. Projecten: Een galerij met afbeeldingen en beschrijvingen van de succesvolle projecten van GranEnergia Group, waarbij de nadruk werd gelegd op de technologische innovatie en duurzame praktijken van het bedrijf.
  5. Nieuws en evenementen: Een sectie met updates over recente ontwikkelingen, persberichten, evenementen en mijlpalen van GranEnergia Group.
  6. Carrières: Een pagina met informatie over carrièremogelijkheden bij GranEnergia Group, inclusief vacatures en sollicitatieprocedures.
  7. Contact: Een contactformulier en contactgegevens waarmee bezoekers gemakkelijk contact konden opnemen met het bedrijf voor vragen, verzoeken of samenwerkingsmogelijkheden.
  8. Sustainability: Een pagina met daarop een duidelijke uitleg over hoe het concern omgaat met de sustainability eisen van vandaag.
  9. Ethics: Een overzicht van hoe het bedrijf omgaat met de ethische waarden en welke richtlijnen er gehanteerd worden door het bedrijf.
Een languagepicker helpt om de gebruiker direct de juiste taal van de website te serveren.

De waarden van het bedrijf.

Resultaat:

Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke website die voldoet aan alle behoeften van GranEnergia. De website presenteert het bedrijf op een professionele en overzichtelijke manier, met de nadruk op duurzaamheid en ethiek welke extra aandacht krijgen. De website is snel en onderhoudsarm ingericht. Het design is op maat gemaakt en dat is te zien: er is geen website exact zoals deze. Dat is waar we enorm trots op zijn.

Website kenmerken

No items found.