Datum van oplevering:
7/4/2022
Locatie:
Budget:
This is some text inside of a div block.
Branche:
Corporate
Kuyvenhoven Elektrotechniek

Over de klant

Introductie

Kuyvenhoven.nl is de website van dé elektrotechnisch specialist in het Westland. Deze website biedt een overzicht van de diensten en producten die zij aanbieden, zoals onderhoud, reparatie en installatie van elektrische systemen voor zowel particulieren als bedrijven.‍

Over het project

De website is helder en eenvoudig te navigeren, met duidelijke categorieën voor de verschillende diensten en een portfolio-sectie met voorbeelden van eerdere projecten. Er is ook een contactformulier beschikbaar om snel en gemakkelijk een offerte aan te vragen of een afspraak te maken.

Kuyvenhoven.nl staat bekend om hun professionele en efficiënte aanpak, en hun team van ervaren elektrotechnici garandeert kwalitatief hoogwaardige service. Dankzij hun ruime ervaring en deskundigheid kunnen zij aan de meest uiteenlopende elektrotechnische wensen voldoen.

Als elektrotechnisch specialist in het Westland, Kuyvenhoven.nl is een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische diensten.

Website kenmerken

Acquisitie van klanten via de website
Design op maat
Een overzicht van diensten
Kalender met events
Werving via een vacaturelijst en vacaturepagina
Nieuwssectie met nieuwslijst en nieuwspagina
Offerteaanvraag-systeem met mailafhandeling
Refenties en klantbeoordelingen