Zakelijk Zichtbaar

Rootsteps heeft een moderne, zwart-wit en creatieve website ontwikkeld voor Zakelijk Zichtbaar, een videoproductiebedrijf onder leiding van Caressa Timmermans.
Datum van oplevering:
13/4/2022
Locatie:
Rotterdam
Budget:
Branche:
Creatief

Over de klant

Introductie

Rootsteps heeft een moderne, zwart-wit en creatieve website ontwikkeld voor Zakelijk Zichtbaar, een videoproductiebedrijf onder leiding van Caressa Timmermans. De website is opgebouwd rond de unieke visie van het bedrijf en is ontworpen om de professionaliteit en creatieve aanpak van Zakelijk Zichtbaar te benadrukken.

Over het project

Het ontwerp van de website is strak en elegant, met een zwart-wit kleurenschema en opvallende iconen die de aandacht vestigen op de belangrijkste aspecten van het bedrijf. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig voor bezoekers om te navigeren en informatie over de producten en diensten van Zakelijk Zichtbaar te vinden.

De website bevat ook een uitgebreide videogalerij, waar bezoekers een selectie kunnen bekijken van de meest recente en indrukwekkende video's van het bedrijf. Bovendien is er een duidelijk contactformulier beschikbaar, waardoor bezoekers eenvoudig contact kunnen opnemen met Zakelijk Zichtbaar.

Met de oplevering van deze moderne en creatieve website is Zakelijk Zichtbaar nu in staat om haar professionaliteit en unieke aanpak online uit te dragen en aan potentiële klanten te laten zien. De opvallende visuele elementen en gebruiksvriendelijke interface zullen zeker bijdragen aan een uitstekende online ervaring voor bezoekers.

Website kenmerken

Portfolio met opgeleverde projecten
Refenties en klantbeoordelingen
Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Een overzicht van diensten
Design op maat
Blog met categorie en tag-functionaliteit