The Lemon Spirit 🍋

The Lemon Spirit Website is gemaakt in October CMS en bevat de laatste updates van onze nieuwste componenten.
Datum van oplevering:
1/6/2022
Locatie:
Budget:
Branche:
Horeca

Over de klant

Introductie

The Lemon Spirit Website is gemaakt in October CMS en bevat de laatste updates van onze nieuwste componenten.

Over het project

Recentelijk heeft Rootsteps als website bureau, een professionele website ontwikkeld voor The Lemon Spirit (thelemonspirit.com). Onze klant wilde een website die perfect aansluit bij de unieke sfeer van hun bedrijf, een webshop waar klanten hun producten konden bestellen en bovenal een website die snel is, makkelijk te gebruiken en goed vindbaar is voor zoekmachines. Wij zijn trots op het eindresultaat.

Het ontwerp van de website is modern en strak, met heldere kleuren die de frisse sfeer van The Lemon Spirit weerspiegelen. We hebben ook afbeeldingen toegevoegd van de producten van The Lemon Spirit, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van wat zij kunnen verwachten.

Maar we hebben niet alleen gekeken naar het uiterlijk van de website. We hebben ook gezorgd voor een snelle laadtijd van de website, zodat bezoekers de website snel kunnen bladeren. Dit is belangrijk voor de gebruikerservaring en voor zoekmachineoptimalisatie. We hebben ook gezorgd voor een goede structuur en technische optimalisatie zodat zoekmachines de website gemakkelijk kunnen crawlen en begrijpen.

De webshop die we hebben ontwikkeld is een belangrijk onderdeel van de website. De webshop is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Ook is er een integratie voor online betalingen zodat klanten gemakkelijk kunnen bestellen en betalen.

We zijn blij dat we aan dit project hebben mogen werken en we hopen dat de website bijdraagt aan het succes van The Lemon Spirit. We hebben een website opgeleverd die niet alleen mooi is, maar ook snel, gemakkelijk te gebruiken en goed vindbaar is voor zoekmachines. Als je op zoek bent naar een professionele website voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een website die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.

Website-ontwerp voor The Lemon Spirit

Het ontwerp stelt vooral de recepten centraal en maakt het mogelijk om ze via de categorie-naam te filteren. Veel van de recepten van The Lemon Spirit zijn gericht op cocktails, maar andere zijn ook een favoriet bij chefs in heel Nederland voor het verwerken van de Limoncello in verschillende gerechten.

The Lemon Spirit Recipes

Call-to-action

Een call-to-action mag niet ontbreken op een website, om de simpele reden dat mensen op een pagina een specifiek doel voor ogen hebben, dit kan van alles zijn, maar bij The Lemon Spirit is dat natuurlijk om zo snel mogelijk een paar flessen te bestellen.

The Lemon Spirit Contact (CTA)

Website navigatie

De navigatiebalk hebben we lekker compact gehouden omdat we meer ruimte willen overlaten voor de afbeeldingen, om zoveel mogelijk smaak en sfeer te proeven.

The Lemon Spirit Navbar (Inactive)
The Lemon Spirit Navbar (Active)

Footer

4 kolommen, met daarin een bewegende vlinder verwerkt in een <object> element.

The Lemon Spirit Footer

Website kenmerken

Acquisitie van klanten via de website
Design op maat
Een overzicht van producten
Blog met categorie en tag-functionaliteit
Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Animaties & Interacties
Kalender met events
Multi Social Media Channels
Refenties en klantbeoordelingen
Verkoop van producten via de website (E-commerce)