Startfee

Betalingen
Uitleg van Rootsteps' startfee: essentieel voor kwalitatieve webontwikkeling zonder onderbrekingen en volledige toewijding van ons team.

Waarom een startfee bij Rootsteps?

Bij Rootsteps streven we er altijd naar om de best mogelijke websites voor onze klanten te leveren. Om dit te bereiken, hebben we een transparante aanpak ontwikkeld die begint met onze startfee. Maar waarom vragen we onze klanten om deze bij aanvang van het project te betalen?

De startfee in een notendop:

De startfee is een voorafgaande betaling die we vragen om de kosten te dekken die ons team maakt bij het ontwikkelen van jouw website. Deze kosten omvatten onder andere het opzetten van het project in onze systemen, het opstarten van het ontwerp, de ontwikkeling in verschillende softwarepakketten en het inkopen van middelen die het project ondersteunen. Rootsteps berekent per project wat er nodig is om het project op te leveren en maakt over het algemeen geen winst op de startfee. De winst van Rootsteps' verdienmodel bevindt zich in de website pakketten.

Geen onderbrekingen in de ontwikkeling:

Door de startfee vooraf te vragen, zorgen we ervoor dat er geen onnodige onderbrekingen optreden tijdens de ontwikkeling van jouw website. Dit stelt ons in staat om onmiddellijk aan de slag te gaan en een vlotte voortgang van het project te garanderen.

Pakketten en kosten:

De hoogte van de startfee is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen:

  • Starter: €940,00
  • Light: €1.240,00
  • Business: €2.480,00
  • Elite: €5.600,00

Wat de startfee inhoudt:

De startfee omvat een reeks essentiële diensten en middelen, waaronder:

  • Projectplanning: We stellen een gedetailleerd plan op om jouw website succesvol te realiseren.
  • Ontwerp en Ontwikkeling: Ons toegewijde team creëert een aantrekkelijk ontwerp en bouwt een functionele website.
  • Ondersteuning: We bieden doorlopende ondersteuning en expertise om eventuele vragen of problemen nog voor de livegang van de website op te lossen.
  • Inkoop van extra software: In sommige gevallen kopen we ook speciale software in om benodigde taken over te nemen. Dit gebeurt niet in alle projecten, daarom wijkt de prijs van de startfee in sommige situaties af van dat wat normaal bij het pakket zit.

De startfee stelt ons in staat om de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt van begin tot eind. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

This component uses custom JavaScript to open and close. Custom attributes and additional custom JavaScript is added to this component to make it accessible.