Pakketten

Pakketten
Iedere website is anders. Rootsteps biedt daarom maandelijks gefactureerde pakketten aan die een reeks van online diensten voor de website omvatten.

Website pakketten

Rootsteps websites zijn zelf-lerend, evoluerende en doeltreffend, omdat we websites niet beschouwen als een product maar als (bijna) zelf ontwikkelende entiteit. Een website bevindt zich namelijk in een landschap van constant veranderende eisen: lettertypen, vindbaarheid, design, andere logo's, kleurtjes, beter, sneller. Het is in onze ogen geen statisch visitekaartje, maar een dynamiek die groeit in successen samen met je bedrijf. Je hebt bij Rootsteps een website die niet slechts goed presteert vlak na de lancering; maar een website die altijd meebeweegt met de tijd en zich continu aanpast met een samenstelling van nauwkeurig gebalanceerde functies, gebundeld in website pakketten.

Hoe we leren van onze klanten

De pakketten omvatten een breed scala aan diensten: van contentupdates, tot optimalisatie in vindbaarheid, snelheid en gebruikersoptimalisatie. Hoe we dat allemaal inzetten is uniek: wij leren van het contact met onze klanten, de websites en de bezoekers tegelijk; en passen onze strategie met je website aan op basis van succesfactoren van ieder pakket. Dit doen we omdat we willen dat iedere website op ieder moment moet slagen voor een steekproef: namelijk die van de échte prospect of potentiële klant.

Onze pakketten omvatten een breed scala aan diensten, van contentupdates tot optimalisatie voor snelheid en vindbaarheid. We zorgen ervoor dat jouw site niet alleen vandaag relevant is, maar ook morgen en in de toekomst blijft aansluiten bij de behoeften van je klanten en de normen van de online wereld. Elk element van ons pakket is ontworpen om jouw website te laten uitblinken en concurrerend te houden.

Bekijk hier de pakketten

This component uses custom JavaScript to open and close. Custom attributes and additional custom JavaScript is added to this component to make it accessible.