Pakketten

Pakketten
Iedere website is anders. Rootsteps biedt daarom maandelijks gefactureerde pakketten aan die een reeks van online diensten voor de website omvatten.

Waarom Rootsteps kiest voor websitepakketten

Bij Rootsteps zijn we overtuigd van de kracht van vooruitgang. Een website is geen statisch visitekaartje, maar een dynamische entiteit die groeit en evolueert met je bedrijf. Daarom hebben we gekozen voor een structurele aanpak met onze websitepakketten, om zo te garanderen dat jouw digitale voetafdruk nooit stilstaat.

Wat we doen

Onze pakketten omvatten een breed scala aan diensten, van contentupdates tot optimalisatie voor snelheid en vindbaarheid. We zorgen ervoor dat jouw site niet alleen vandaag relevant is, maar ook morgen en in de toekomst blijft aansluiten bij de behoeften van je klanten en de normen van de online wereld. Elk element van ons pakket is ontworpen om jouw website te laten uitblinken en concurrerend te houden. Bekijk hier wat onze pakketten inhouden.

Achterstalligheid voorkomen

In de snel veranderende digitale wereld kan een website snel achterstallig worden als deze niet regelmatig wordt bijgewerkt. Onze pakketten zijn speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw website mee-evolueert met de laatste trends en technologieën. Zo blijft de inhoud fris, relevant en geoptimaliseerd voor zowel zoekmachines als gebruikerservaring.

Vindbaarheid en klantenwerving

Een goed onderhouden website is de sleutel tot betere vindbaarheid. Met regelmatige updates en optimalisatie werkzaamheden binnen onze pakketten, zorgen we ervoor dat jouw website de aandacht trekt van potentiële klanten. De content blijft niet alleen vers, maar draagt ook bij aan een hogere ranking in zoekmachines.

Gezonde communicatie

Jouw website is een belangrijk communicatiekanaal tussen jouw bedrijf en je klanten. Met onze pakketten zorgen we ervoor dat deze communicatie soepel verloopt. Wij houden de lijnen met jouw publiek open, duidelijk en effectief, zodat ze altijd weten wat ze van jou kunnen verwachten.

  • Consistentie in onderhoud: Met een contract heb je de zekerheid van regelmatige updates en onderhoud, wat zorgt voor consistentie in de prestaties van je website.
  • Proactieve verbeteringen: Contracten stellen ons in staat om proactief verbeteringen door te voeren zonder dat we je hiermee lastig vallen, zoals nieuwe functies of design updates, voordat je website verouderd raakt.
  • Kostenbesparing: Het bundelen van services in een contract is economisch slimmer dan het betalen voor eenmalige diensten, waardoor je op lange termijn kosten bespaart.
  • Gegarandeerde beschikbaarheid: Je bent verzekerd van de beschikbaarheid van iemand die voor je klaarstaat, waardoor je niet last-minute op zoek moet naar hulp bij problemen. Wij houden de website in de gaten voor je.
  • Vindbaarheid (SEO): Voortdurende optimalisatie als onderdeel van je contract betekent dat je website steeds beter vindbaar wordt in zoekmachines.
  • Beveiliging: Regelmatige beveiligingsupdates en back-ups, als onderdeel van het contract, beschermen je website tegen hackpogingen, datalekken.
  • Technische support: Bij eventuele problemen of vragen kun je rekenen op snelle en deskundige technische ondersteuning.
  • Aanpassingsvermogen: Marktveranderingen of nieuwe trends? Je website kan snel aangepast worden om aan de nieuwste eisen te voldoen.
  • Analyse en rapportage: Veel contracten omvatten regelmatige rapportages over prestaties, waardoor je inzicht krijgt in het gebruik en succes van je website.
  • Partnerschap: Een contract creëert een partnerschap tussen jou en ons, wat betekent dat we je bedrijf en doelen grondig leren kennen en hierop kunnen anticiperen in service.

Rootsteps staat voor groei, innovatie en betrokkenheid. Onze websitepakketten zijn de basis waarop we dit bouwen.

Bekijk hier de pakketten

This component uses custom JavaScript to open and close. Custom attributes and additional custom JavaScript is added to this component to make it accessible.