BSR Grant Cronje in Den Haag zat vast met de WordPress omgeving. Development verliep niet zoals gewenst en omdat het eenvoudig is om over te schakelen naar October hebben we besloten om simpelweg een compleet nieuw thema te ontwerpen en bouwen op October.
Datum van oplevering:
7/7/2020
Locatie:
Budget:
Branche:
Gezondheid

Over de klant

Introductie

BSR Grant Cronje in Den Haag zat vast met de WordPress omgeving. Development verliep niet zoals gewenst en omdat het eenvoudig is om over te schakelen naar October hebben we besloten om simpelweg een compleet nieuw thema te ontwerpen en bouwen op October.

Over het project

Onlangs heeft Rootsteps een website ontwikkeld voor Body Stress Release Grant Cronje (BSR Grant Cronje). Onze klant wilde een website die soepelheid en aandacht voor detail uitstraalt en die de gezondheidsbranche representeert. Wij zijn trots op het eindresultaat.

Vanaf het eerste moment zet de website de toon met een strak en professioneel ontwerp. Met zachte, rustgevende kleuren en een gebruiksvriendelijke lay-out is de website een echte verademing voor de gebruiker. Met de aandacht voor detail, hebben we een gebruiksvriendelijke navigatie geoptimaliseerd zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar zoeken, en ook makkelijk kunnen boeken voor een afspraak.

Een belangrijk onderdeel van de website is de pagina over de diensten van BSR Grant Cronje. Hier worden de diensten duidelijk en gedetailleerd beschreven, met afbeeldingen en videomateriaal om de bezoeker een goed beeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

We hebben ook een aantal functies geïmplementeerd om de website toegankelijk te maken voor zoekmachines, zodat de website gemakkelijk gevonden kan worden. Ook hebben we gezorgd voor een responsive ontwerp, zodat de website op elk apparaat goed wordt weergegeven, zodat gebruikers de website kunnen gebruiken waar en wanneer ze willen.

We zijn blij dat we aan dit project hebben mogen werken en we hopen dat de website bijdraagt aan het succes van BSR Grant Cronje. De website is een prachtig voorbeeld van hoe een professionele website eruit moet zien, en hoe deze de gebruikerservaring kan verbeteren. Als je op zoek bent naar een professionele website voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het creëren van een website die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.

Website kenmerken

Fotogalerij met navigatie mogelijkheden tussen de foto's (lightbox)
Een overzicht van diensten
Multi Social Media Channels
Refenties en klantbeoordelingen
Design op maat