Website laten maken

Het hebben van een professionele website is van vitaal belang voor elk bedrijf, groot of klein. Dat begrijpen wij heel goed. Met onze aanpak bieden we een perfecte manier om jouw bedrijf te presenteren en direct de aandacht te trekken van potentiële klanten. Rootsteps heeft een trackrecord van succesvolle websites die sprankelend mooi zijn en tegelijkertijd conversies opleveren.

Groei

Hoogwaardige websites, die als vanzelf groeien.

Geef ons je website, neem jij het succes. Wij doen niets liever dan het overnemen van de website zodat alles vlekkeloos past bij jouw onderneming. Wij maken het precies zo dat het werkt voor jou én jouw doelgroep.

Voor iedereen

Van mini tot mega - jouw website groeit mee.

Of je nu een startende onderneming, mkb'er of grote onderneming hebt, bij Rootsteps kan je altijd rekenen op hoogwaardige service en de mooiste ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Rootsteps is juist gepassioneerd over het werken met een diversiteit aan klanten en branches. Het aangaan van uitdagingen en het opbouwen van innige relaties met onze klanten is onze kracht. Een website heb je toch niet voor een jaartje?

Branches

Kennis van jouw branche.

Bij Rootsteps geloven we dat elke website uniek zou moeten zijn en perfect aansluit op de behoeften van jouw branche en doelgroep. Wij bedienen diverse sectoren, waaronder horeca, hoveniers, retail, creatieve sector, vastgoed, corporate, gezondheid & medisch en nog veel meer.

"Het
eerste
wat mensen
checken
is de website"

Service

Wij zijn graag jouw online partner.

Nu wil je misschien wel weten wat je krijgt als je klant wordt.

Onbeperkt aantal pagina's

Creëer zoals je wilt: complete vrijheid
Geen beperkingen, groei door als bedrijf
Kosteloos de website uitbreiden

Wijzigingen aan het ontwerp

We helpen je met iedere pixel
Geen extra kosten bij kleine wijzigingen
Altijd de mooiste website van de klas

Optimalisatie voor snelheid

Je krijgt de snelst mogelijke website
4x per jaar een afbeeldingsoptimalisatie
Snelle website verkoopt meer

Search Engine Optimalisatie (Standaard)

Optimalisatie voor vindbaarheid bij Google
Wij stellen Analytics en Tag Manager in
4x per jaar monitoring en rapportage

No-code client support

Updates zonder dat jij de website in hoeft
Speciale feedback-tool voor wijzigingen
Iedere 2 weken een update

Specialisten op afstand

4x per jaar gratis consultancy
Video's over progressie en kansen
Benut groeikansen, investeer in je website
Functionaliteit

Website functies & componenten

Wie een website wil laten maken moet hierover hebben nagedacht. Gelukkig krijg je standaard toegang tot deze functionaliteiten en componenten van Rootsteps. Ontdek hieronder welke jij wilt gebruiken!

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Bij Rootsteps worden verwachtingen overtroffen, er wordt meegedacht en vooruit gewerkt. Wij zochten een betrouwbare partner om onze merkbeleving perfect weer te geven, door de samenwerking met Rootsteps is een weergave gerealiseerd welke in verhouding staat met de kwaliteit van onze producten. We zijn trots op de gerealiseerde materiaal configurator met AI technologie waardoor klanten onze producten zelf "digitaal" kunnen testen.

René Visser

Rokkakkei

Tijdens het hele traject van het vernieuwen, het overzetten en het vormgeven van onze website verliep het contact prettig. Het design sluit precies aan bij onze wensen en we hebben al veel nieuwe aanvragen via de website mogen ontvangen! Er wordt meegedacht, veel contact gehouden en geholpen met de verdere inrichting. Super bedankt voor de prettige samenwerking, voor nu en de toekomst.

Marcella Veringmeier

Hovenier van der Heijden

Wij zijn heel tevreden met Rootsteps. Ze denken enorm met je mee, passen hun creativiteit en expertise toe en dat resulteert in een super mooie website die uitstraalt wat wij willen! Het persoonlijke contact is iets waar Rootsteps in uitblinkt!

Linda den Boer

The Lemon Spirit
De opties

Maatwerk of een template

Iedereen heeft zo zijn eigen prioriteiten. Om jouw ideale website te realiseren, willen we graag weten wat goed voor je werkt: een standaard website, of geendesign op maat?

Standaard

per maand1
vanaf € 84,-

Template-ontwerpen zijn sneller en voordeliger te implementeren, omdat ze al zijn gebouwd en getest zijn. Ze bieden je vooral in het begin de snelheid die je nodig hebt tegenover een op maat gemaakt ontwerp en zijn de perfecte optie voor bedrijven met beperkte eisen, budgetten en tijd. Snel online? Stop met zoeken, wij regelen dit voor je:

Professioneel design out-of-the-box
Geleidelijke lancering, v.a. 6 weken
Uitstekende prestaties, snelle laadtijden
Betrouwbaar: automatische back-ups
Geen ingewikkelde integraties
Snelle lancering, ~2 weken

Design op maat

per maand1
vanaf € 230,-

Een op maat gemaakt ontwerp biedt meer flexibiliteit en controle over het uiterlijk en de functies van de website, omdat het ontwerp volledig kan worden aangepast aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften en merkidentiteit. Dit levert een unieke gebruikerservaring op en biedt jouw bedrijf de mogelijkheid zich nóg beter te onderscheiden van concurrenten:

Alles handgemaakt, customized, uniek
Snel online, binnen 6 weken.
3 maandelijkse optimalisaties
Automatische back-ups en toezicht op de data.
Sublieme integratiemogelijkheden met derden
Geleidelijke lancering, v.a. 6 weken