Website laten maken

Het hebben van een professionele website is van vitaal belang voor elk bedrijf, groot of klein. Dat begrijpen wij heel goed. Met onze aanpak bieden we een perfecte manier om jouw bedrijf te presenteren en direct de aandacht te trekken van potentiële klanten. Rootsteps heeft een trackrecord van succesvolle websites die sprankelend mooi zijn en tegelijkertijd conversies opleveren.

Groei

Hoogwaardige websites, die als vanzelf groeien.

Geef ons je website, neem jij het succes. Wij doen niets liever dan het overnemen van de website zodat alles vlekkeloos past bij jouw onderneming. Wij maken het precies zo dat het werkt voor jou én jouw doelgroep.

Voor iedereen

Van mini tot mega - jouw website groeit mee.

Of je nu een startende onderneming, mkb'er of grote onderneming hebt, bij Rootsteps kan je altijd rekenen op hoogwaardige service en de mooiste ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Rootsteps is juist gepassioneerd over het werken met een diversiteit aan klanten en branches. Het aangaan van uitdagingen en het opbouwen van innige relaties met onze klanten is onze kracht. Een website heb je toch niet voor een jaartje?

Branches

Kennis van jouw branche.

Bij Rootsteps geloven we dat elke website uniek zou moeten zijn en perfect aansluit op de behoeften van jouw branche en doelgroep. Wij bedienen diverse sectoren, waaronder horeca, hoveniers, retail, creatieve sector, vastgoed, corporate, gezondheid & medisch en nog veel meer.

"Het
eerste
wat mensen
checken
is de website"

Service

Wij zijn graag jouw online partner.

Nu wil je misschien wel weten wat je krijgt als je klant wordt.

Onbeperkt aantal pagina's

Creëer zoals je wilt: complete vrijheid
Geen beperkingen, groei door als bedrijf
Kosteloos de website uitbreiden

Wijzigingen aan het ontwerp

We helpen je met iedere pixel
Geen extra kosten bij kleine wijzigingen
Altijd de mooiste website van de klas

Optimalisatie voor snelheid

Je krijgt de snelst mogelijke website
4x per jaar een afbeeldingsoptimalisatie
Snelle website verkoopt meer

Search Engine Optimalisatie (Standaard)

Optimalisatie voor vindbaarheid bij Google
Wij stellen Analytics en Tag Manager in
4x per jaar monitoring en rapportage

No-code client support

Updates zonder dat jij de website in hoeft
Speciale feedback-tool voor wijzigingen
Iedere 2 weken een update

Specialisten op afstand

Consultancy voor benutten van kansen
Videobellen via teams
Benut groeikansen, investeer in je website
Functionaliteit

Website functies & componenten

Heb je al nagedacht over wat je website moet kunnen? Gelukkig krijg je standaard toegang tot deze functionaliteit. Ontdek hieronder welke je wilt benutten!

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

Bij Rootsteps worden verwachtingen overtroffen, er wordt meegedacht en vooruit gewerkt. Wij zochten een betrouwbare partner om onze merkbeleving perfect weer te geven, door de samenwerking met Rootsteps is een weergave gerealiseerd welke in verhouding staat met de kwaliteit van onze producten. We zijn trots op de gerealiseerde materiaal configurator met AI technologie waardoor klanten onze producten zelf "digitaal" kunnen testen.

René Visser

Rokkakkei

Tijdens het hele traject van het vernieuwen, het overzetten en het vormgeven van onze website verliep het contact prettig. Het design sluit precies aan bij onze wensen en we hebben al veel nieuwe aanvragen via de website mogen ontvangen! Er wordt meegedacht, veel contact gehouden en geholpen met de verdere inrichting. Super bedankt voor de prettige samenwerking, voor nu en de toekomst.

Marcella Veringmeier

Hovenier van der Heijden

Wij zijn heel tevreden met Rootsteps. Ze denken enorm met je mee, passen hun creativiteit en expertise toe en dat resulteert in een super mooie website die uitstraalt wat wij willen! Het persoonlijke contact is iets waar Rootsteps in uitblinkt!

Linda den Boer

The Lemon Spirit
De opties

Maatwerk of een template

Iedereen heeft zo zijn eigen prioriteiten. Om jouw ideale website te realiseren, willen we graag weten wat goed voor je werkt: een standaard website, of geendesign op maat?

Basis

per maand1
vanaf € 86,-

High-end website, met meer dan voldoende opties. Dit pakket is speciaal gemaakt voor starters en kleine ondernemingen om meer omzet te genereren via de website.

1 ontwerp, 1 feedbackronde
Lancering binnen 4 weken
Maandelijkse updates
Automatische back-ups
Alle integratiemogelijkheden
Geen consultancy

Business

per maand1
vanaf € 139,-

Het business-pakket bevat precies die extra fine-tuning die je nodig hebt om de competitie te verslaan. Dit pakket is geschikter voor mkb'ers met een groeiwens.

1 ontwerp, 3 feedbackrondes
Lancering binnen 5-6 weken
Wekelijkse updates
Automatische back-ups
Alle integratiemogelijkheden
1 uur consultancy per kwartaal

Enterprise

per maand1
vanaf € 283,-

Enterprise klanten krijgen alles wat we hebben, het is een alle hens aan dek situatie. Perfect voor bedrijven die marktdominantie nastreven of alle aspecten van de website willen beheersen.

3 ontwerpen, onbeperkte feedbackrondes
Lancering binnen 8 weken
Top priority updates, op dagelijkse basis
Automatische back-ups
Alle integratiemogelijkheden
1 uur rapportage & consultancy via video