Vertalingen

Vertalingen
Het vertalen van je website is belangrijk. In dit artikel leggen we uit hoe Rootsteps omgaat met het vertalen van de inhoud van je website.

Flexibele vertalingsopties voor elke taal die je maar wilt

We begrijpen dat elke markt uniek is, daarom hanteren we een flexibele benadering van onze vertalingsservices:

  • Prijs per taal, per maand: Om de website in meerdere talen te presenteren, bieden we een heldere en eenvoudige prijsstructuur van €12,50 per taal, per maand. Dit stelt je in staat om de kosten van meertalige uitbreiding gemakkelijk te beheren/benutten.
  • Eenmalig bedrag: Om alle vertalingen van je huidige moedertaal naar alle andere talen te migreren brengen wij eenmalig een bedrag van €500 in rekening.

Geavanceerde vertalingstechnieken

Rootsteps wil zoveel mogelijk uit handen nemen, daarom zijn onze vertalingen zowel geavanceerd alsook slim. We zorgen namelijk direct voor toegankelijkheid zodat de zoekmachines de vertaalde pagina's vinden en op juiste wijze opnemen in de index.

  • Vertaling via kunstmatige intelligentie: Wij maken gebruik van geavanceerde AI-technologieën voor nauwkeurige en efficiënte vertalingen. Dit houdt in dat je website-inhoud vanuit de moedertaal vertaald wordt naar andere talen.
  • Vertaling van SEO: Niet alleen de content, maar ook SEO-elementen zoals trefwoorden en meta-descriptions worden meegenomen in de vertaling, zodat de website in alle talen goed vindbaar blijft.
  • Vertaling van collecties: Geen zorgen voor websites met collecties, want de collecties worden ook vertaald voor je.

This component uses custom JavaScript to open and close. Custom attributes and additional custom JavaScript is added to this component to make it accessible.