Proces van website-ontwikkeling

Bij het creëren van een effectieve en professionele website komt er veel kijken. We begrijpen dat dit proces van website-ontwikkeling overweldigend kan zijn, vooral als u niet bekend bent met de technische aspecten. Daarom hebben we een duidelijke pagina voor u samengesteld met drie eenvoudige stappen die u door het hele proces zullen leiden, zodat je weet waar je op kunt rekenen.

1
Week 1
Bepaal wat jouw ideale website moet kunnen, hoe hij eruit ziet en wat het doel is.
2
Week 2-3
Het designproces start, we maken een wireframe, ontwerp en prototype voor de website.
3
Week 4-6
De code wordt geschreven, we testen samen uitvoerig en je website is geboren.

Jouw website gereed in 3 stappen

Hoe ziet het traject van website-ontwikkeling er van start to eind uit? 
Precies dat lees je hieronder.

Stap 1: Strategie en planning

Een succesvolle website begint met een solide strategie en grondige planning. We zullen samen met jou de doelen, doelgroep en gewenste functionaliteiten bespreken. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie die de online aanwezigheid versterkt en het bedrijf verder laat groeien.

Met dit overleg zetten we de toon voor het ontwerp en kunnen we een gedegen ontwerp realiseren.

Stap 2: Ontwerp en ontwikkeling

Zodra de strategie is vastgesteld, gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Ons ervaren team richt zich op een oplossing die perfect past bij de merkidentiteit via een gedegen ontwerp.
Vervolgens volgt de ontwikkeling van het omzetten in een functionele en responsieve website die zowel op desktops als op mobiele apparaten een optimale gebruikerservaring biedt en ook nog eens eenvoudig is in onderhoud.

Stap 3: Lancering en optimalisatie

Na uitvoerig testen en finetunen is het tijd om de website te lanceren. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat de website live gaat zonder lange downtime.

Maar ons werk stopt daar niet! We blijven je website monitoren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft en de best mogelijke resultaten oplevert. Het feest kan eindelijk beginnen.

Besteed je website uit.

Bij iedere stap ontzorgt Rootsteps als geen ander: je hoeft niets te doen, ga lekker verder met je werk, geef ons de tijd en ruimte en na enkele weken is je professionele website gereed.

"Een website zonder onderhoud is als een auto zonder APK"

Website laten maken?

Versterk je merk. Vergroot je online zichtbaarheid.

Rootsteps staat voor gedegen websites, want we houden van een persoonlijke aanpak. Wij gaan door totdat we je verwachtingen hebben overtroffen.